HomeKit Bridge Inclusief Domoticz en Zwave


HomeKit Bridge Inclusief Domoticz en Zwave

149,00
Prijs inclusief btw
Mogelijke levermethoden: Pakket binnen Nederland, Afhalen, Package to EU Country, Package to non EU country

HomeKit Bridge inclusief Domoticz and Zwave module

De HomeKit Bridge is een uniek apparaat, wat er voor zorgt dat devices die niet geschikt zijn voor Apple's HomeKit toch door HomeKit aangestuurd kunnen worden. De HomeKit Bridge fungeert als een brug tussen HomeKit en een scala aan bestaande Home Automation devices. 

Het is ook mogelijk om een domotica platform te installeren op dezelfde box. Door Domoticz en een zwave module toe te voegen aan de HomeKit Bridge ben je meteen instaat om al je bestaande Zwave modules middels HomeKit aan te sturen. Daarnaast biedt Domoticz vele andere mogelijkheden om je huis te automatiseren door meer interfaces toe te voegen. Denk aan RFXCOM, Smartmeters etc.

Dus heb je nog geen domotica platform of niet tevrden over je huidige opzet, dan is dit de perfecte start om je huis met HomeKit te automatiseren.

fullsizeoutput_e26d

Turn key oplevering

Wij leveren de de HomeBridge en het Domoticz platform compleet werkend op, inclusief alle gewenste integraties, het enige wat u moet doen is het afconfigureren met uw eigen specifieke gegevens als bijvoorbeeld ip adressen en user id's en wachtwoorden. En zelfs dat kunnen we voor u doen als u dit voor verzending aan ons door geeft.

Zie hier de lijst met de meest gebruikte en ondersteunde HomeKit Bridge devices:
 

Roomba
Chromecast
Bluetooth Tag
OpenHab
Yamaha AVR
Fritzbox!
IFTTT
iTunes
Klik aan - Klik uit
Nefit Easy
Fibaro HC2
XBOX One
SmartThings
Wink
EcoPlug
Panasonic TV
Home Assistant
Synology
Marantz 
HomeSeer
Denon
KNX
Tado
Lockitron
Philips HUE
HomeMatic
Loxone
Tesla
Sony TV
MI Light
Logitech Harmony Hub
Foscam
WebOS2
Netatmo
Hyperion
Domotiga
Honeywell EveHome
Wunderground
iHome
X10 CM17a
Sonos
WeMo
Samsung TV
NEST
HomeWizzard
Toon
Philips TV
Vera
Indigo
LG TV
HS100
Thinking Cleaner
En nog vele meer.
Staat er iets niet bij wat je wel graag zou willen gebruiken, laat het ons dan weten. We bouwen al jaren onze eigen integraties.
 
De HomeKit Bridge inclusief Domoticz wordt compleet werkend geleverd inclusief zwave interface, power adapter en uitgebreide handleiding.
Wij zetten alle door u gewenste integraties alvast aan en configureren, indien mogelijk, uw devices voor HomeKit ook meteen. Natuurlijk is het ook mogelijk om het helemaal zelf te doen of om integraties toe later te voegen of te configureren, raadpleeg daarvoor de uitgebreide handleiding of neem direct contact met ons op. 
 
 
Blader door deze categorie: HomeKit Bridge